Guest book

Your opinion is important for us!

Name *
E-mail *
Country *
Subject *
Your review *


Guest Book from customers

We were honored to have you as our guests and now we want to know how was your experience at our facility!

Write in guest book

Pensiune superbă!

Cadru natural deosebit, amplasare de vis în mijlocul naturii. Pensiunea este superbă, cu o curte mare și frumos amenajată strabătută de un râu, cu loc de joacă pentru copii. Mâncarea foarte bună, baby friendly, cu personal extrem de amabil în frunte cu doamna Dorina care a fost foarte draguță pe toată perioada șederii noastre acolo. Un loc în care vom mai reveni, cu drag, în fiecare an!

Larisa Alexandra Ciobanu

București

Great location!

The location is great. You have the river in the back and all rooms have view towards the water. The room was clean. The restaurant offers a limited menu but the food was tasty.

Paula

Danemarca

Locație de vis!

Am făcut cea mai bună alegere când am ales Pensiunea Retezat!! Locație de vis,doamna administrator este extraordinară și face tot posibilul să te simți bine, mâncarea bună deși as fii preferat să fie mai diversificată, camerele curate și primitoare! Partea cea mai rea a fost lipsa semnalului atât la telefon cât și la TV.

Adela Damian Tofanescu

Cărpiniș

Condiții excelente!

Amplasarea este de vis, în mijlocul naturii, camerele sunt cu vedere la pârâu și la muntele împădurit care e doar la câțiva pași. Condițiile sunt excelente. Deși nu sunt fană munte, această pensiune + locația m-au convins și voi reveni fără ezitare cu proxima ocazie.

Roxana Nicoară

București

Loc de poveste!

Loc de poveste!!! Voi reveni cu mare drag. Recomand iubitorilor de munte.

Oana Alina Buzdug

Personalul foarte amabil și ospitalier!

O pensiune frumoasă, într-un cadru natural deosebit și liniștit! Ne-am simțit foarte bine, camerele spațioase, personalul foarte amabil și ospitalier, mâncarea ca la mama acasă! Mulțumim pentru tot!

Florina Madalina Enescu

Nice staff!

Really nice staff, warm welcome. The room and the view from the room was incredible! Very relaxing atmosphere, and good food.

Annemie

Belgia

Super!

Super pensiunea... super peisajul! Cea mai tare pensiunea din Retezat!!!

Ţiţaş Marius

Timișoara

Paradis!

Într-un singur cuvant: Paradis! Cazare și pesrsonal de nota 10! Recomand cu încredere!

Daniel Tudorache

Trebuie să revii aici!

Un loc care îți face inima să bată un pic mai tare, un sentiment pe care vrei să-l iei înapoi acasă, o pensiune în care simți că trebuie să revii!

Alina Corpade

Timișoara

Excellent retreat!

Excellent retreat if you want to totally disconnect for a couple of days.

Andrei

Emiratele Arabe Unite