PRIMĂVARA DĂM STARTUL EVADĂRILOR ÎN NATURĂ

E timpul pentru o pauză de relaxare în mijlocul naturii, departe de stres și aglomerație! Te așteptăm la poalele Munților Retezat, într-un cadru natural care te îmbie cu aerul curat, liniștea și energia pozitivă a primăverii. Ne aflăm în Clopotiva, aproape de intrarea în Parcul Național Retezat, la aproximativ 18 km de orașul Hațeg, înconjurați de tabloul fermecător al peisajului montan din sud-vestul Transilvaniei.

CONFORTUL TĂU ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ

Am deschis larg poarta Pensiunii Retezat și am pregătit totul pentru a ne primi oaspeții așa cum se cuvine: în camere curate și spațioase, cu paturi confortabile, lenjerie impecabilă, mâncare gustoasă și cafea proaspătă. Nu am uitat nici de măsurile de protecție anti-COVID, astfel ca tu să te simți permanent în siguranță și să te poți bucura de un sejur reconfortant și lipsit de griji.

La noi, diminețile încep în miros de pâine proaspătă, masa este umpluta cu bunătăți locale, pentru un mic dejun servit regește, pe terasa restaurantului. Aroma ademenitoare a cafelei, razele călduțe ale soarelui și muzica matinală a păsărilor sunt doar începutul unei zile memorabile, petrecută în tihna binefăcătoare a muntelui.

UITĂ DE RESTUL LUMII ȘI RELAXEAZĂ-TE

Împrejurimile sunt peste măsură de ofertante, așa că fiecare va găsi ceva de făcut pe gustul său: drumeții pe trasee de munte, biking, excursii de descoperire a istoriei și tradițiilor locului sau pelerinaje la vechi mănăstiri și biserici din piatră. Țara Hațegului abundă în atracții turistice de toate felurile, de la rezervații naturale de o frumusețe copleșitoare, cetăți medievale, ruine antice și până la locuri marcate de legende cu dinozauri pitici și creaturi nemuritoare. Merită cu prisosință să le descoperi. Poți afla aici care sunt recomandările noastre pentru activități în zonă.
Celor mai puțin aventuroși din fire, le-am rezervat grădina generoasă din jurul pensiunii, unde se pot plimba în voie, într-un decor pictat de mâna divină, în culori de început de primăvară. Râul, ce se rostogolește în vale, susură neîntrerupt un cântec plăcut ce îndeamnă la visare. E locul perfect pentru evadare și reconectare la energia vie a naturii.